Om MSK Bussförsäljning

Ett passionerat bussföretag

Med över 30 år i branschen vill vi påstå att vi kan bussar. Med erfarenhet som busschaufförer vet vi vad som behövs för att en buss ska vara helt optimal. Tveka inte att höra av dig för rådgivning inför ditt inköp av buss.

Service kundtjänst bussar MSK Bussförsäljning
Orange boxar

Över 30 år i branschen

Vi som arbetar på MSK Bussförsäljning har varit med i branschen länge.
Vi har förutom att vara just bussäljare även arbetat som buss- och lastbilsmekaniker, busschaufför, reseproduktion samt export av bussar.
Med det menar vi, att vi har en stor bredd och kunnande inom branschen.

Orange boxar

Vi brinner för våra kunders nöjdhet

När man själv kör buss finner man alltid saker som inte är helt optimala. Många timmar bakom ratten samt på verkstaden gör att man tänker ut nya smidiga lösningar. Det finns med oss det i bagaget när vi beställer hem nya fordon till våra kunder. 

Vi är med på detaljnivå och petar hos leverantörer. Vi får inte igenom allt, men vår målsättning är att användandet av slutprodukten skall bli så bra som möjligt med bästa tänkbara arbetsmiljö.

 

Unika bussar i alla storlekar MSK Bussförsäljning
Anpassad buss MSK Bussförsäljning
Orange boxar

Flexibla och anpassade lösningar

Vi vill alltid hitta den perfekta lösningen för dig som kund. Vi är flexibla och försöker hitta anpassade lösningar så att den passar just eran trafik på bästa sätt.

Och vad betyder MSK då?

Från början är det något så enkelt som initialer ur Davdis familj. Nu har vi valt att jobba efter tre ledord: Modern – Solid – Komplett